Nyklippt och fin! :)

Äntligen har jag blivit av med mitt flammiga hår och kluvna toppar! Håret är numera färgat i en och samma färg, och klippt! Skönt! Jag gick till Hårverket här i Alingsås, Emma hette hon som klippte mig, kan verkligen rekommendera henne. Hon är jätteduktig, väldigt trevlig och gjorde ett bra jobb!
Håret är fortfarande ganska mörkt, och lite slingat, uppklippt, hon tunnade ur det en del också vilket behövs för jag har så himla tjockt hår, och jag är helnöjd! Jag fick 2 inpackningar och de bjöd på kaffe och jag satt och bläddrade i "Hänt Bild" - Love skvallermagazines!

Varför går man inte till frissan oftare?! Man borde verkligen unna sig det emellanåt, att få bli omhändertagen och fin i håret, det gör väldigt mycket faktiskt. Och det är ju faktiskt värt pengarna! Så istället för att se ut som en brun version av svinto på huvudet har jag glansigt frisyrklippt hår! :) Nu ska jag bara hålla efter det också, inpacka det med jämna mellanrum och kanske försöka dra ner på min hårspraykonsumtion "- Jag heter Karin och jag är hårsprayolist." Usch!

Nu ska jag snart åka in till MAXI och storhandla för på lördag blir det kalas! Vi ska göra 3 smörgåstårtor och 2 chokladcheesecakes! Smaskigt! Så segt att handla allting bara, det är en jäääääättelång lista med varor att köpa, och billigt lär det inte bli. Men förhoppningsvis blir det gott! :)

Ha en bra dag allihopa!
 

Nytt försök idag!

Snart åker vi till h&m.. vägarna är bättre idag, och vädret också!!


image338

Vart fasen är plogbilarna??

Är det strejk? Eller är det bara Boråsvägen och stockslycke de struntar i att ploga? Herregud.. jag var ute vid 9.30 i morse, jag och Måkkan skulle dra till hm i Borås. Det snöade mycket, men det är nog ingen fara tänktre jag - Boråsvägen är säkert plogad och saltad - men icke!!  Så in mot stan, sladdade runt på boråsvägen, jättehalt var det, och snön låg djup på vägen. Var är plog-/saltbilarna?? Började fundera på om det verkligen var värt att åka till hm just idag.... och bestämde mig för att det var det inte.. Men Jag var ju ändå på väg så hälsa på måkkan kan jag ju göra!

När Måkkan kom ut till bilen så bestämde vi att vi iaf kunde åka till Maxi. Kom typ 100 meter sen körde jag fast! Det är en pytteliten backe där och det var glashalt, gick inte att komma upp. Så jag försökte vända, men det gick inte det heller, vi var fast!!  Och stod mitt på trottoaren! Då ringde Jens, min räddande ängel! :) Så han skulle fråga chefen om han kunde flexa ut en halvtimme för att hjälpa mig, och en stund senare kom han. Och han lyckades få loss oss!!! Woohoo!! Måkkan gick hem, jag åkte hem och jens åkta tillbaka till jobbet. Om vädret tillåter blir det hm imorn istället! :)

Nu ska jag in till stan och gå ut med mammas o pappas vovvar, hoppas jag inte fastnar igen nu!

Bye bye...

Veckan som gått...

Har visst inte uppdaterat på ett bra tag ser jag, så det är bara att börja med att berätta om min vecka.

I tisdags var vi iväg till Jessika, Timmy och Alwin för att hämta hem vår barnvagn! Där bjöds det på fika, och underhållningen stod Alwin för! Han är så söt, hoppade i sin hoppgunga och grejade och gjorde roliga grimaser. Sedan fick vi en genomgång av vagnen, hur man tar av liggdelen och fäller ihop den och så, och det lär vi oss nog så småningom. Jag hade lite problem med det just då, men men.. det kommer nog, övning ger färdighet! :) Den är så fin våran vagn, och jag har allt provkört den, väldigt lätt och bra att köra! Med vagnen fick vi även regnskydd och myggnät, perfekt!



I onsdags var vi iväg till Mama Mia i Gbg på köns-ul, det är det väl ingen som har missat! ;) Vi fick en jättetrevlig barnmorska som visade oss vår lilla flicka väldigt tydligt och länge. Så nu vet vi att vi väntar en liten flicka, en Linnéa!!! Helt underbart! Hon var en stor tjej på ca 900 gram, och världens finaste!
Efter besöket där åkte vi vidare ner till Ullared och inhandlade en MASSA saker till bebis, bilder finns att se på http://babyimagen.blogg.se !
När vi kom hem framåt eftermiddagen var vi helt slut, dels efter känslostormen på Mama Mia och dels efter shoppingen, så då gick vi bara runt hemma och slappade och tittade på bilderna på vår älskade flicka och det vi handlat!

    

Therese fyllde även 25 år i onsdags - GRATTIS i efterskott!!!!! Och grattis till huset!

     

På torsdagen bestämde jag mig för att det var dags att inhandla några nya BH:ar. Jossan ville följa med på min shoppingtur så vi möttes i stan och in på Lindex för att spana. Självklart kollade vi babyavdelningen först, och där hittade jag massa söta saker (bilder kommer i babybloggen) men jag fick även köpt några BH:ar och en bikiniöverdel som kanske passar ett tag iaf! :)

I fredags bestämde vi oss för att åka och handla födelsedagspresent och inflyttningspresent till Therese, för att senare ta en titt på deras nya hus! Eftersom de får trädgård nu, och hon är lika intresserad av det som jag är så handlade vi en kratta, en lövkorg, planteringsspadar, maskrosrensare, kantrensare, planteringsstickor, ett verktygsbälte, trädgårdshandskar och två musfällor! Sedan slog jag in varje sak i eget paket och lade i korgen så hon skulle få många paket att öppna! :) Senare på kvällen åkte vi för att inspektera huset, det är jättefint!! De håller på att måla om och greja så det ska bli väldigt spännande att se hur det kommer bli när det är klart!

Så i lördags var det dags för mammas stora dag!! Hennes första utställning började då, så vi var bjudna på vernissagen! Självklart fanns det en massa fina tavlor där, och jag har fått i födelsedagspresent av min mormor att välja en tavla jag vill ha. Så vi gick runt och spanade och till slut valde vi en som heter "Värmlandssjö". Den är såå fin, men det var svårt att välja en tavla, hade lätt kunnat välja fler! Ska lägga ut bild på den sen, men vi har inte fått hem den ännu.. kommer i slutet på veckan!
GRATTIS mamma som sålde 9 tavlor på utställningens första dag!! Är så stolt över dig, och så glad för din skull!!
Efter utställningen åkte jag hem till mamma och pappa för att vänta på systeryster + sambo och hans päron. Jag och Elin hade lovat att vi skulle laga maten så det var bara att sätta igång. Potatisgratäng med lammstek, mumma!! Jens var iväg på Elmia en sväng men hann hem så han kunde äta med oss!
Efter maten åkte vi hem, tog med oss lillebror en stund och Jens jobbarkompis kom på besök också... när de hade gått gick vi och la oss, helt slut efter dagens hålligång!

Idag har vi fixat och donat här hemma. Jag har provat igenom min garderob för att se om det finns nåt jag kan ha... och en del fanns faktiskt. Men mycket kläder åkte ut i extrahuset i väntan på att jag kan ha dem igen! Vi ställde även ut babysittern, barnvagnen och lite andra saker där.. får inte plats med allting just nu, och det behövs ju inte ännu heller!

Hoppas ni haft en bra vecka och påsk allihopa!!

Kram!

Vår vs vinter!

Måste bara visa skillnaden från dag till dag här hemma!

Igår när vi var ute på promenad i solen hittade vi vitsippor, så jag var tvungen att ta kort:

    

Och sedan vaknar man upp idag och får se... detta:

         

Där ser man hur fort det kan vända.. usch vad tråkigt.. finns väl ingen människa som vill ha snö NU?

Måste lägga in bilder på min fågelholk också :)

    

Helgen!

I fredags var vi utbjudna på restaurang med Annie och Jakob. Vi skulle till en restaurang som ägs av Jakobs släktingar, The Flying Barrel heter den. (http://www.flyingbarrel.se/) Det var jättemysigt! Väldigt bra ställe att gå till om man gillar öl, de har över 70 sorter, Jens provade tre stycken, och alla var goda!
Baren är på övervåningen och på undervåningen äter man, mysig inredning, trevlig personal och såååå god mat!! Vi åt rökt ankbröst med päronchutney till förrätt, lammrostbiff med världens krämigaste potatisgratäng till varmrätt och tryfflar med kaffe till efterrrätt. Det är inte konstigt att The Flying Barrel fått 4 fyrar i gp!
Tack Annie och Jakob, lika trevligt som alltid!

image322

I lördags blev det stor frukost och sedan en långpromenad, härligt att komma ut lite grann, fick med mig Jens så vi gick runt lilla färgen. Det var soligt och härligt väder! Efter promenaden var vi hemma ett tag, men blev så rastlösa och visste inte vad vi skulle hitta på så vi tog en biltur i Ödenäs. Haha, udda, men mysigt. Jag älskar att åka bil så vi åker lite sightseeing turer ibland!

När vi kom hem från åkturen vilade vi ett tag innan det bar iväg till Sarah och Martin för att se på melodifestivalen. Jessika, Timmy och Alwin skulle också komma dit, jättekul att träffa allihopa! Och alla barnen, de är så mysiga! Alwin sov i en resesäng i köket, han sov riktigt bra, vaknade till några gånger, men somnade om igen. Sen vaknade han och piggnade till så då fick han mysa med mamma o pappa framför TV´n. :) Vi åkte hem ganska tidigt, 23 - 23.30 nån gång, var så himla trötta + att vi var lite oroliga för Majakissen som var ute för första gången. Hon sprang bort vid 11-tiden på dagen och kom inte hem... men när vi kom hem från wellners kom hon in som tur var! Hon verkade lite darrig och skärrad, men annars pigg och glad och hungrig! Men vi kom på att vi nog borde sterilisera henne innan hon får börja gå ut igen... kattungar vill vi inte ha... eller Jens vill inte ha rättare sagt.. ;)

image323

Idag har vi varit igång hela dagen. Frukost och sen direkt iväg till Hemsjö för att gå en promenad och plocka murklor... svampar som ser ut som bruna hjärnor men som är supergoda i sås!!



Sedan bar det iväg till ikea för vi var tvugna att köpa nya sommartäcken. En viss liten fyrbent vovve tyckte om att tugga på våra täcken så de är helt söndertrasade! :) Vi handlade även kökshanddukar, en bunt tvättlappar till babyn och ett paket delicatobollar! :) Och självklart korv med bröd, det är obligatoriskt när man är där.

Efter ikea åkte vi till jens päron och åt middag! De hade rester kvar från Annie och Jakobs catering mat (Järås) som de provsmakat inför bröllopet. Det var verkligen gott, så nu vet vi att vi får god mat när de gifter sig också! :)

På hemvägen åkte vi förbi Maxi och handlade, och sen förbi mina päron och spanade in spjälsängen. Den kommer bli jättebra! Vi ska bara måla om den så blir den som ny!

Nu är vi hemma, och ska bara ta det lugnt, kanske åker och hyr nån film sen eller så.. vi får se!

I veckan som kommer ska jag träffa Jossan, vi ska få hämta vår vagn hos Jessika och Timmy,  påskstäda hos farmor, åka till Mama Mia och göra köns ul + Ullared och på påskafton blir det Vernissage på Palladium när mamma ställer ut!!

Ha det så bra!



Resan bokad!

Nu är vår resa bokad!! Woohooo!! Den blev förlängd, så nu blir det den 10-17 april istället, det gör ingenting! ;) Jens syster Annie och hennes sambo Jakob ska åka med också, kul, de är supergoa!

Här är lite bilder från vårt hotell, jag och jens får ett dubbelrum med balkong och havsutsikt, annie och jakob får likadant, och jens päron ska ta en lägenhet med litet kök och sånt:

image319  Såhär ser vårt rum ut.

image320  Och här är utsikten :)

Det ska bli sååå kul! Jag är bara lite nervös för flygningen, är lite flygrädd, men det ska nog gå bra! Barnmorskan sa att jag ska köpa stödstrumpor att ha under flygturen, och gå omkring en del i planet för det finns en viss risk för blodpropp när man är gravid.

Jaja, nu ska jag ta tag i min dag, ska till Hemsjö och städa och titta till mina höns och sen ska jag nog fika med mamma!

image321

Ha en bra dag allihopa!

Jättetrevlig torsdag! :)

Idag fick jag gå upp och fixa till mig tidigt (tycker jag iaf) för jag skulle möta Sarah och Jessika i stan kl. 9.30! Och eftersom jag yr runt som en höna innan jag ska iväg nånstans är det bäst att jag har lite tid på mig. Jag hann faktiskt i tid, kors i taket! Sarah och Jessika var redan där, så efter lite blöjbyte och fixande med regnskydd till vagnen gav vi oss av på vår promenad.
Vi diskuterade på vilken sida man ska gå när man går med barnvagn?! Jag går alltid på fel sida, enligt jens, så jag kan inte ens grundreglerna, men vet nån hur man ska gå så skriva gärna det! Så vi får klarhet i detta! :)
Promenaden gick från savannen, över Östlyckan, förbi Brogården, upp mot Hjortgården, ner i Stockslycke och sedan in i stan! Härligt att komma ut och gå lite!

I stan spanade vi runt lite på Lindex, KappAhl och Smultronstället för Jessika var på jakt efter mockasiner till Alwin så han slipper se så "bonnig" ut i raggsockar (Jessikas egna ord!). Hon hittade inga, men jag köpte ett par minismå jeans på rea - 29,50 - överkomligt! Och en body och två par små mysbyxor med "inbyggda" sockar! Så himla gulligt!!

Sedan gick vi och handlade fika, och hämtade Axel på förskolan, han har en alldeles egen cykel så han cyklade hela vägen hem! Väl hemma hos Sarah dukade hon fram en massa gott till fika, bl.a. en tonfiskröra som var såååå god! Och så fick vi kaffe och bulle! Smakigt, tack så mycket!!

Barnen busade och var jätteglada hela dagen, de är så goa allihopa! Axel underhöll de små, Alwin satt och gapskrattade i sin stol tills han inte orkade mer, haha! Detta var första gången jag träffade Sarahs barn ordentligt, och de är jättemysiga... längtar tills jag med har en liten! :)

Nu har jag storstädat köksskåpen, usch vad tråkigt, men välbehövligt! Skulle åkt till farmor, men det blev ändrade planer, får städa en annan dag. Bara hon får fint till påsk så! Ska snart sätta igång med middag, hemmagjord pizza blir det idag. Gott.

MALTA!!!!!!!!!

I´m so happy!! Ska berätta från början:
Igår ringde Jens pappa till mig, hans inledningsfras lät "Hur är det? Lika tjock och fin som vanligt?!" Haha....
Jo i alla fall, han sa att de hade funderat på vad de skulle ge mig i 25-års present, och att de mer eller mindre hade bestämt sig de ville bara avstämma med mig först. Och så började han prata om att "Nu kommer det ju barn till familjen, då blir det kanske svårt att komma ut och resa och sådant"... Hmm, jaa... jag fattade ingenting. Sen sa han "ja så vi tänkte att en förlängd helg på Malta kanske kunde vara nåt?!"
OJ! Det var oväntat, men så himla kul! Jag sa att jag absolut inte hade några invändningar och att jag kan åka när som helst!! :) De skulle bara kolla upp hotell och sen boka resan, det blir (preliminärt) den 16-20 april!
Åå där är det varmt och skönt, och så härligt att bara slappna av, inte tänka på nåt!

Jag och Jens skulle handla igår, då köpte vi en resebok om Malta.
 Och vi har redan läst den, hittat saker vi vill titta på, platser vi vill besöka, och en massa kul!
Jens vill åka på en fisketur, fanns tydligen många olika turer, halvdagar/heldagar, och det är ju jättekul för honom, han älskar att fiska! Och så fanns det båtar med glasbotten i man kan åka, och stränder att sola på.... så härligt! Jag längtar!!

Tur att vi ska till Ullared snart, då ska jag köpa lite kjolar och klänningar och sånt man kan ha där nere. :)

Nu har jag även pratat med min mamma, världens bästa, och berättat att jag inte vill ha kalas med fler än familjen. Så jag bjöd hit dem på middag på födelsedagen (29 mars) och så ska vi bjuda Jens familj också, så får det räcka! Så bjuder vi på lite mat och tårta och sådär... precis lagom!!

Ha en bra dag allihop!


kalas o.s.v.

Igår hade jag en riktig tråkdag!! Usch, hatar såna dagar, ingenting att göra och ingen att träffa! Blä! Vaknade på morgonen med planen att åka till ikea, vill köpa nya sommartäcken till mig och Jens för lille Levis lekte gnagare med våra andra täcken så de är alldeles trasiga.. och ikea är ju alltid kul att åka till och gå runt på. Kollade runt lite, men ingen ville följa med mig,och att åka själv känns inte alls lika kul! Så det blev inget... satt bara här hemma framför datorn och tråkade.. Lagade mat till Jens när han kom hem och sen satte han sig för att spela wow. Sen satt han där heeeela kvällen! Ååå tråk!! Jag retade upp mig mer och mer under dagen och på kvällen var jag nog sur på alla i hela världen nästan.. riktigt fånig var jag, smällde i dörrarna (eller ja, den enda dörren vi har som går att smälla i!) och var jättesur! Som ett litet barn, hormoner som spökar??!

Har ångest över allting just nu känns det som, men mest över min födelsedag. Jag har mer eller mindre bestämt mig för att jag inte vill fira den alls... men alla tjatar!! Jag vill bara fira med familjen och kanske åka bort över en helg eller så med Jens, men alla vill att jag ska ha kalas. Och jag avskyr kalas.. "Men de vill fira dig ju" låter det, men jag vill inte bli firad!! Så jag ska ta tag i detta nu och undanbe mig firande... kanske sätta ut en sån där "Uppvaktning undanbedes" annons i AT, haha! ;)
Nu tycker säkert alla att jag är jättetråkig, men då får ni tycka det! Punkt!

Idag har jag varit på Jordnära och kikat runt på lite trädgårdsgejer, så kul!! Efter det åkte jag till Måkkan och drack kaffe, alltid lika roligt! Nu är jag hemma en snabbis och snart ska jag till Therese. Vi ska dricka kaffe först och sen ska vi packa hundarna och åka till veterinären, de ska vaccineras och plocka bort tandsten.

     

Ha en bra dag, nu måste jag åka!    

VARNING!

Varning för "toa-lukta-gott-mojar"!!

Idag hade jag storstädning här hemma, medan Jens satt vid datorn den slöfocken! Jag skrubbade badrummet och fixade, satte även i ett sånt där wc block i toaletten, med citrusdoft. Sedan fortsatte jag städningen i hela huset, dammsög, dammade, vattnade blommor och sånt. On nu ikväll upptäcker jag att wc blocket var borta?!! Jag frågade Jens varför han hade tagit bort den, men det hade han inte gjort! Så den satt alltså fast i toan.. så på med plasthandskar och ner i toaletten och rota.... uuuääää, vad äckligt! Låg gammalt papper och grejer där.. uscha! Så efter mycket om och men fick jag upp plastmojjen. Så jag ville bara utfärda en varning, om ni måste ha wc-block - ha koll på dem!
Tur att vi fick upp den, annars hade vi varit tvugna att skruva loss toalettstolen och det hade INTE varit roligt!

image314

Det var egentligen tänkt att vi skulle fått besök idag av familjen Wellner! Vi bestämde att de skulle komma och fika och umgås lite, sedan mitt i allt kom jag på att jag lovat att hjälpa Måkkan idag! Ååå herregud, jag har blivit helt virrig, minns inte alls vad jag säger till folk. Måste börja skriva ner saker tror jag! Som du skrev häromdagen Jessika, att du blev snurrig när Alwin föddes, men att jag börjar redan nu, det är nog sant!
Så vi frågade om familjen Wellner ville träffas på lördag istället, och kanske se på melodifestivalen också (Jens förslag - kors i taket!!) så det hoppas jag att de vill!!

Nu ska jag sätta mig med en skål chips och en skål godis framför TV'n med Jens och mysa! Ganska bra att kunna skylla allt onödigt ätande på att man är gravid, man har liksom rätt att äta precis vad man vill och hur mycket man vill då! Haha!!

Ha en bra kväll!!

Ååå vad roligt!! *skadeglad*

Såg nu när Nordman gick vidare till semifinalen istället för Carola och Andreas Johnson, vilken min Carola hade! Satt så självsäkert och glad och när de ropade ut Nordman såg hon hemskt förvånad ut!! Haha.. ojoj... vilken skräll!!

    

Mitt så kallade liv ;)

Jag har varken haft tid eller ork direkt att uppdatera bloggen. Men nu kommer ett snabbt inlägg!

I veckan som gått har det väl inte hänt mycket... Har varit hos farmor och städat, och även i Hemsjö och städat.. det är jag och min städkarriär! :)

Det var så fint väder i början på veckan så jag grejade en del i trädgården. Klippte ner buskar, plockade pinnar, krattade lite och rensade bort en del saker. Så vi fick en del gjort, Jens hjälpte mig att tända en brasa också så vi fick eldat bort ris! Det är nog lite pyroman i mig tror jag, gillar eld!

    

Nu i torsdags var jag, Therese och Måkkan på besök hos Susanne! Mycket trevligt! Vi tog en sväng till Gränna också och köpte lite polkagrisar (tack för hjälpen ni som påminde mig om vad de hette!) och gick runt lite. Alltid roligt att komma iväg med tjejerna! Vi lunchade på stan, falafel - mumma! Tog en bild, men hittar inte kameran nu... fattar inte vart den tagit vägen! Panik! Jag tänkte ju ta magbilder idag igen, men får hoppas att den dyker upp så jag kan göra det senare.

Igår var vi hos Jens päron och åt krabba och räkor, å det är så gott! Och som alltid väldigt trevligt! Egenfiskade krabbor är det inte mycket som slår... skulle vara egenfiskad hummer då! ;)

    

Idag ska vi passa hundar. Mamma och pappa ska iväg till Skåne tills imorn så vi ska hjälpa dem lite. Ska hämta hundarna snart och gå en långis i Hemsjö, mysigt, där har vi inte gått på länge! Rocky är kastrerad nyss så han går runt i sin lilla tratt, sötnosen, fåntratten Rocky!

image311

Annars händer det inte mycket här hemma i helgen, blir nog väldigt lugnt, ska väl äta nåt gott ikväll och kanske hyr en film eller så.. får se vad som händer!

Ha en jättebra helg allihopa!

Nu drar jag snart!

Woohoo... ska ut på roadtrip idag! Jag och Therese drar till jönköping, och eventuellt ska Måkkan med också! Har precis kollat så jag har med mig allt jag behöver... solglasögon, skivor, pengar, tankkort, öh hmm, handlar nog lite godis och vägsnask på vägen sedan!
Så kul att åka iväg ibland, komma hemifrån en dag och bara vara! Vi ska nog ta en sväng till Gränna också och äta såna där... ååå hjärnsläpp.. vad heter de nu då??!! De där röd/vit randiga?!! Jaja, jag blir knäpp, men ni förstår nog vad jag menar!


Jag ska blogga lite längre imorgon om veckan som gått, och om helgen som kommer! :)

Ha en jättebra dag!


Vårtecken!

Idag gick jag och Jens en promenad runt Lilla Färgen, och då hittade vi ett riktigt vårtecken. En tussilago! Jag var tvungen att ta kort på den för att ha som bevis! :)

image304

När vi kom hem tog vi en fika, kaffe och pappas kanelbullar, smaskens. Utomhus sken solen, och jag fick lite skuldkänslor av att sitta inne när det var fint väder så jag fick städryck i trädgården. Jag planterade alla lökar jag haft liggande (kanske inte tid för det nu, men men...), fixade iordning med gamla blommor, slängde ris, krattade och sedan hjälpte Jens mig att tända en brasa! Efter typ 32 försök lyckades vi få det att brinna, det var så himla blött så det ville inte ta sig. Men vi använde en flaska tändvätska och tidningspapper, och skam den som ger sig, då gick det! Så jag tillbringade störra delen av dagen vid brasan. Fick bort massa ris och kvistar, härligt! Nästa gång ska vi ta fler större pinnar, vi har en hög som Diesel och Levis samlat.

Jag vill börja plantera i rabatterna och fixa iordning dammen jag började på förra året. Nu kommer jag få hjälp av Jens och kanske kusinen Glenn och systers sambo Andreas för det är tungt att gräva. Jag sitter där och pekar så får de jobba, perfekt! ;) Vore kul att ha iordning allt sånt så man kan plantera vattenväxter och sånt i den sen.. kanske även ska bli ett litet vattenfall!!

I helgen har det varit väldigt stillsamt. Jens hade killkväll här i fredags, de spelade guitar hero och drack lite öl. Jag åkte till mamma och kelade med vovvarna och såg på tv, kul att tillbringa en kväll där, var längesen sist! Och nu när Rocky blev kastrerad i torsdags behövde han lite extra "tlc".

    

   Fanny               Rocky (och Levis rygg)


Hoppas ni haft en trevlig helg allihopa!!