Nu känns det som

om livet börjar gå i rätt riktning igen. Så nu kanske det blir roligare att blogga...

På onsdag ska vi hämta den lille valpen. En rottis vad namn Levis, som då är 9 veckor. (
www.nogg.se/rottis) Då blir det mycket jobb. Man minns Diesels valptid nästan i ett rosa skimmer, han var så duktig, och det var aldrig några problem. Men när man tänker efter var det faktiskt ganska jobbigt många gånger, mycket sömnbrist, bajs/kisstorkande och hål i byxbenen efter att en busig vappe hängt sig i dem.

Men han var väldigt duktig, blev rumsren efter bara några veckor och det hoppas vi att Levis också blir. Det är nog en bättre årstid att ha valp nu, Diesel fick vi när det var snö och kallt. Plus att vi bor mycket bättre nu, inte 3 trappor upp, utan det är bara att gå ut i trädgården när han vill ut. Man behöver inte rusa ner en massa trappor med andan i halsen och en kissande alt. bajsande valp i nävarna. Ibland hann man inte ut, så då fick man städa trappuppgången! Och en massa klagande från kärringar i husen fick man höra, "måste ni kissa hunden på gården, det blir fläckar på gräsmattan". Gud förbjude att det blir fläckar på gräsmattan, där de är så hiiimla ofta... folk!!

Har även ett jobb nu som jag trivs bra med. På ett ålderdomshem med 7 dementa gamlingar. Var lite rädd att det skulle vara superstressigt, hemskt och bara ångestladdat som på ett annat hem jag jobbat på, men inte alls! Ofta går det väldigt bra att göra allt i ett lugnt tempo, gamlingarna är trevliga (oftast) och oerhört roliga när de börjar prata om saker som man inte förstår någonting av!  Men det viktigaste av allt - personalen är hur trevliga som helst! Jag trivs mycket bättre än jag nånsin trodde att jag skulle göra. Visst är det jobbiga arbetstider, kvällar/helger o.s.v. man får aldrig in en riktig dygnsrytm, men det får man ta!

Var på h&m idag, det behövde jag. Unna mig lite nya kläder! =) Lön för mödan!

Så... vi får se hur mycket jag hinner blogga med en bäbis i huset, men jag får passa på när han sover!

Saknar Diesel varje dag, men tankarna börjar bli gladare, och man minns mer och mer roliga saker vi gjort tillsammans. Det är värt mer än allt annat!

Ha det gött!

Kram!