What does your name say about you?

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

My results

K: You're wild and crazy.
A: You like to drink.
R: Fucking crazy.
I: You are great in bed
N: You can keep secrets.

Du vet att du lever....

år 2007 när:

1. Du av misstag knappar in en pin-kod på mikrovågsugnen 
2. Du inte har lagt patiens med verkliga kort på flera år 
3. Du har 15 telefonnummer till en familj på 3 personer
4. Du skickar e-post till dem som sitter bredvid dig
5. Ursäkten för att du har tappat kontakten med gamla vänner är att du intehar deras e- postadresser
6. Du har jobbat vid samma skrivbord i 4 år men för tre olika företag
7. Din chef klarar inte av att göra ditt jobb
8. Din lunch består av rå fisk som du äter med pinnar
10. Du ringer familjen för att höra om de är hemma medan du kör in i garaget
11. All reklam på TV har en internetadress under
12. Du får panik för att du lämnat huset utan mobilen (som du inte hade de första 20-40 åren av ditt liv) och måste åka tillbaka för att hämta den
13. Det första du gör när du kliver upp på morgonen är att gå 'online'innan du hämtar kaffet i espressomaskinen
14. Du lägger huvudet på sidan för att le :)
15. Du läser detta och nickar och ler
16. Ändå värre; du vet precis vem du ska skicka detta mail vidare till
17. Du är för upptagen för att lägga märke till att nr 9 saknas i dennalista
18. Du scrollade upp för att kolla att den faktiskt inte var där
19. Och nu sitter du och ler åt dig själv

image253

Adoptera en droppe

image252


Genom att adoptera denna droppe och placera den på Din egen hemsida/blogg
visar Du också sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord.
Droppen är en symbol för alla utnyttjade barn som lider i ensamhet.



Jag adopterade min droppe av
gerberasignatur


Här kommer ELIN!

Lovade Pelin att hitta hennes namn i roliga bokstäver, så här kommer de! Elin du får kopiera dem härifrån! Hoppas det du tycker om dem! :)

image240image241image242image243

image244image245image246image247

image248image249image250image251



Ha en bra dag!

Varit hos veterinären nu....

image239


Det har gått ganska bra, eller ja, vi fick inte reda på så mycket men det känns lite bättre nu.

Veterinären sa att på de senaste röntgenbilderna hade de sett pålagringar i höftskålen, och även att han hade någonting i lårbenet som visar på växtvärk.
De hade ingen ortoped där idag så vi ska tillbaka för röntgen den 18 december, då finns deras expert där som kan titta ordentligt på de nya bilderna. Under tiden nu ska han fortsätta äta smärtstillande Rimadyl (de höjde dosen) + glukosamin (medel som smörjer lederna) som vi köpte där och så ska vi byta foder, till ett foder för storväxta hundar. Så att han inte ska växa så mkt. Han hade gått upp från 28 kg till 37 kg på dessa 5 veckorna, vilket inte är så bra.
Men det är nog en kombination av att han fått mat likadant som innan, och ingen motion. Så han har ju samlat all mat utan att göra av med något genom träning o.s.v.

Så vi får se hur han reagerar på höjda dosen Rimadyl och glukosaminet.

Det finns även den operationen där de byter höft som man kanske kan hoppas på, om det är det som orsakar smärtan. Men den gör de när de är tidigast 10 månader. Och vi får kolla upp om vår försäkring täcker den, annars kostar den nästan 40 000 kronor.

Om det är växtvärk skulle han få antiinflammatoriskt och vara stilla.

Så vi fortsätter som innan i en månad nu och sen får vi se hur det går på röntgen!

image238

Veterinärpanik och Jul-längtan!!

image233


Hej allihopa!

Idag är det dags att åka till veterinären. Vi ska vara där 14:40... usch, är nervös! Vi får hålla alla tummar och tassar, och se vad de säger. Levis väckte mig på ett väldigt mysigt sätt idag, han slog tassen rätt över ansiktet på mig, så jag fick stora röda rivmärken över hela kinden! AJJ!! Tur att vi klippte hans klor igår, annars hade jag nog fått riktiga sår...

image235

Snart är det  1:a advent och jul!! Jag läääängtar massa!! Har köpt färdigt en hel del klappar faktiskt.. känns skönt att göra det tidigt. Jag, Pelin och Perk brukar alltid lägga ihop till klapparna, då kan man köpa något lite dyrare och så slipper man komma på flera klappar. En del personer är det väldigt svårt att komma på bra julklappar till, men iår har det gått jättelätt att komma på till dem! T.ex. pappa (fast hans är klar!) Jens brukar vara svår men hans är också klar i princip... däremot Elin är svår att komma på saker till... men har fått hennes önskelista, så får kika lite på den! Hon fyller år den 7:e också, så man måste köpa födelsedagspresent först. Hmmm... jaja... det löser vi nog!

Jag vill sätta igång att pynta nu! Men det får jag inte för Jens. Ska nog försöka adventstäda lite i helgen. Typ putsa fönster, städa under soffan (alltså plocka ut alla gamla ben Levis och Maja petar under där), och städa ordentligt i sovrummet. Bakom sängen och sängborden, tvätta Levis säng o.s.v. Jens får ta med sig Levis och åka till Hemsjö eller nåt, annars dör dammsugaren igen... Levis tycker att den är jätterolig att leka med!

Elin.. kan inte du ladda ner nån mysig julskiva till mig? Jag är så trött på mina skivor... samma varje år.. snääälla!!

image236




Ha en bra torsdag allihopa! Nu ska jag och Levis gå ut och kissa!

Stora kramar!!


image237image229image230image231image232












God morgon!

image226

Tisdag idag. 2 dagar kvar tills vi ska till veterinären igen med Levis. Jag är jättenervös och, ärligt talat, jätterädd. Han har inte blivit bättre sen senast vi var där, snarare sämre. Han har mer ont och när han har legat är han väldigt stel och haltar. Men han har sån livsglädje! Han älskar att göra allt, allt han får dvs. Jag brukar fylla toarullar med godis och täppa till ändarna, så får han klura på hur han ska få ut godisarna. I början tog det lite tid för honom, men nu äter han bara upp hela rullen! Mycket lättare ju! :)

Jag har hittat en bild på hur det kan se ut på en hund när den har HD (Höftledsdysplasi):

image227

* På den första delen av bilden är en frisk hund. Höftkulan passar perfekt i höftskålen.
* På den andra har hunden lite HD, skålen är för grund för kulan, och därför bildas benpålagringar - vilket gör skålen ännu grundare.
* På bild 3 har hunden svår HD, det finns knappt någon höftskål kvar så kulan har ingenstans att passa in.

Jag vet inte riktigt hur illa det är med Levis höft. Men de hade börjat se benpålagringar i höftskålen som var för grund för en månad sedan. Vi får se vad de säger på torsdag, om de vill röntga igen eller ge oss en annan medicin... eller något!
Som det är nu fungerar det inte... Levis får inte leva ut sitt valpliv... Det är ju nu han ska springa runt och valpbusa med allting!
Idag hade vi snö på altanen när vi vaknade, Levis älskade det! Han skuttade runt och fick tokryck! Slickade i sig snön, plödje, halkade omkring - och hade jätteroligt!! Så jag lät honom göra så! Han måste få ha roligt ibland.

Idag ska jag städa lite här hemma tänkte jag.. får se om det blir som jag tänkt! :) Ska promenera med Harry Och Dennis sen också... men är ledig från Fanny och Rocky denna veckan, pappa är ledig.

Ha en jättebra dag!

Kramar

image228image229image230image231image232

Om serien 24 utspelat sig 1994,

skulle det dett ut såhär... http://www.collegehumor.com/video:1788161/
Det skulle nog vara lite svårare för Jack Bauer då!

Idag ska jag och Jens till Bauhaus en sväng. Vi ska köpa heltäckningmatta - snyggt va?! Nä vi måste ha det för Levis skull. Han halkar omkring och får inget grepp med tassarna, och då får han mer ont. Så vi får leva med fula mattor, och det känns som en liten grej jämfört med att Levis slipper halka runt och få ont!
Sedan ska vi kanske till hemsjö och träffa Annie o Jakob idag med, vi håller på att rensa ur Jens o Annies gamla rum. Som en överraskning till Anette! Anette är så trött på all skit som har lämnats i Jens rum.. stackarn! Hon och Lennart är i Trinidad Tobago och har det gott... :)

Och till sist, idag är det ju Fars Dag! Vi har en jättebra present till pappa, hihi, han blir nog glad. Kan inte berätta vad det är, för han kanske kikar in här, man vet aldrig!

image225




Ha en jättebra söndag allihop!!

Oj oj oj!

Dålig stil.. har inte bloggat på lääänge! Men det har en orsak, jag har inte kommit in på bloggen förrän nu. Står bara errormeddelande. Men idag gick det! =)



Jag vill börja med att tacka alla er som gjorde det möjligt att nå mitt mål i Rosa Bandet Insmlingen! Målet var på 5000 kr och med hjälp av alla fantastiska människor där ute nåddes det. Alla insamlingar på nätet gick långt över vad man trodde man skulle få in. Först var det satt på 1 miljon, sedan passerades det och höjdes till 1,2 miljonet. Sen nåddes även det (!!), och insamlingen slutade på 1 482 169 kronor!!!

Här hemma händer det inte mycket. Vi ska ringa djursjukhuset idag och beställa en tid för Levis. Han har ont nästan varje dag trots medicinen. Jag känner mig så elak mot honom, hur mkt ska han behöva stå ut med.
Han har inte fått leka, skutta och springa på 1 månad (och det dröjer nog innan han får det igen, om han nånsin får det), han får inte träna - vi som var så duktiga, och det finns ingenting vi kan göra.
Detta är ju inget som han kryar på sig ifrån, snarare tvärtom. Hans benpålagringar försvinner ju inte... Är man egoistisk då? Som har honom kvar trots att han har ont? Eller ska man kämpa för honom? Kan han bli bättre?
Att byta höft kostar 30 000 - 40 000 kronor, är det säkert att han blir bra då? Hur lång är rehabiliteringen? Jag läste att när en hund bytt höft måste husse/matte stanna hemma 4 veckor, och bara passa hunden. Men det är bara i början, tänk sen, all simning, sjukgymnastik... orkar Levis det? Tänk om han inte blir bra även om vi opererar... Dessutom opererar de inte hunden förrän den är färdigväxt vid1 års ålder. Alltså måste vi vänta i 6 månader, hur mkt sämre hinner han bli då?! Är det djurplågeri? Stackars Levis, han har så tråkigt!!


Jaja, nu ska jag bara säga en sak till: Glöm inte mössan i vinter!! Det får oanade konsekvenser om man gör det, kolla här bara:

image223




Hihihi, kramar på er alla!!